ističemoRegija BiračRepublika SrpskaSportVijesti

Bokserski klub “Hajdučka stijena” vrši upis članova od 6-13 godina

Bokserski klub „Hajdučka stijena“ Milići vrši upis članova uzrasta od 6 do 13 godina. Milenko Čestić osniovač Kluba kaže da trenutno Klub broji 50 članova, ali samo njih nekoliko dolazi redovno na trening.

„Na spisku imamo 50 članova ali ne dolaze redovno na trening i to nam je problem. Za njih 20 radimo ljekarske preglede. Članarinu ne naplaćujemo. Ovim putem molim i roditelje da utiču na djecu, da dolaze redovno na trening. Ako nema redovnog treninga, nema ni rezultata. Klub je otvoren svakog ponedjeljka, srijede i petka od 16:00 do 18:00 časova. Ako termin ne odgovara, možemo korigovati“ – kaže Čestić.

Čestić se osvrnuo i na organizaciju Pojedinačnog prvenstva Republike Srpske prošle godine u Milićima. On je zamjerio organizatorima što je lokalni klub izostavljen iz organizacije.

„Mnogi su mi zamjerili, kažu nisu ni znali za događaj. Ovim putem molim sportske radnike i lokalnu upravu da se takve stvari izbjegnu” – poručio je Čestić.

Bokserski klub „Hajdučka stijena“ Milići osnovan je 2021. godine.

O nedavnom uspjehu boksera Bokserskog kluba “Hajdučka stiena” čitajte u tekstu : Srebro u Bihaću za boksere BK “Hajdučka stijena” Đorđa i Filipa

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button