ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Damama na dar “Veselo poselo” u izvođenju mališana vrtića “Naša radost”

Sala Doma omladine juče je bila mala da primi sve one koji su željeli da vide priredbu mališana dječijeg vrtića „Naša Radost“ pod nazivom „ Veselo poselo“.

 „Svake godine se obilježavaju osmomartovske priredbe u zvorničkom vrtiću, rekla je direktorica Maja Soro.

„Ove godine nastupilo je oko 550 mališana uzrasta od  4 do 6 godina koji pohađaju redovan cjeloviti program, ali i  program pripreme djece u godini pred polazak u školu. Pored pripreme za osmomartovske priredbe mi smo organizovali i radionice za tate koji su zajedno sa svojom djecom pripremali čestitke, a koje će biti uručene na 8.mart njihovim suprugama, odnosno majkama djece“, pojasnila je Soro.

Ovom događaju prisustvovao je i gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

U objavi na društvenoj mreži Fejsbuk gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović je istakao da su praznici prilika da se iskaže poštovanje.

„ Iskazali su ga i mališani Dječjeg vrtića „Naša radost“, koji su svim ženama čestitali 8. mart – Međunarodni dan žena. Uživao sam u prigodnom i sadržajnom repertoaru naših mladih sugrađana, njihovim pjesmama, glumi i plesu, kojima su iskazali ljubav i pažnju svim dragim ženama – majkama, sestrama, bakama, tetkama…Pred najdražom publikom, sa puno ljubavi, mališani su prenijeli svoja umijeća i poruke. Moramo stremiti društvu u kojem će žene uživati sva prava svakog dana u godini, a ne samo osmog marta i isto tako svakodnevno ukazivati na njihovu ulogu i dostignuća“ stoji u Ivanovićevoj objavi.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button