ističemonaslovnaRegija BiračRepublika SrpskaVijesti

Dan opštine Milići – trodnevno obilježavanje počinje 30.marta

Trodnevnim program, koji će početi 30.marta, opština Milići obilježiće Dan opštine – 31.mart. Prema programu koji je usvojen na poslednjoj sjednici lokalnog parlamenta, obilježavanje će početi kulturno-zabavnom manifestacijom 30. marta a biće završeno smotrom sportista opštine Milići 03.aprila – kaže predsjednik Skupštine opštine Milići Predrag Sušić.

„Kulturno-zabavni program otvara manifetaciju 30.marta, zatim 31.marta, na Dan opštine, planirano je polaganje cvijeća na Centrali spomenik u Parku velikana a svečana sjednica je u 12:00 časova. U dvorani Sportskog centra u Milićima 03.aprila će biti uprličena smotra sportista i nagrađivanje najboljih sportista u 2023.godini“ – kaže Sušić.

Ove godine opštinska priznanja i nagrade pojedincima i kolektivima će izostati jer je izborna godina.

„To je stav Komisije za nagrade i priznanja Skupštine opštine Milići i to praktikujemo od prethodnih lokalnih izbora“ – napominje Sušić.

Za realizaciju programskih aktivosti povodom Dana opštine Milići, iz budžeta opštine biće izdvojeno 21 000 KM.

Kao Dan opštine Milići, 31.mart se obilježava od 2012. godine, jer je na ovaj datum, 1992. godine prvi put zasjedala Skupština opštine Milići.

Možda vam je interesantan i tekst : Stambeno pitanje : Mladi u Milićima zainteresovani za kupovinu stana uz sufinansiranje Vlade RS

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button