naslovnaRegija BiračRepublika SrpskaVijesti

Humanitarni turnir : Prikupljeno 2683 KM za liječenje Igora Brkića

Na humanitarnom turniru u odbojci u Milićima, prikupljeno 2683 KM za pomoć u nastavku liječenja Igora Brkića iz Bratunca! Humanitarni turnir , koji je organizovao SŠC “Milutin Milanković” Milići, okupio je ekipe iz Han Pijeska, Bratunca, Ljubovije, Šekovića, Vlasenice i Milića!

Direktor milićkog SŠC “Milutin Milanković” Marko Golić kaže da je turnir održan pod motom „Igraj za Igora Brkića“ i dodaje da je ovo još jedna u nizu humanitarnih akcija koje srednjoškolski centar organizuje.

„Naša škola ima tradiciju da već dugi niz godina organizuje humanitarne aktivnosti s ciljem pomoći ljudima kojima je to potrebno. I ovaj put smo to učinili. Organizovali smo revijalni turnir u odbojci gdje su učestvovale ekipe iz Han Pijeska, Bratunca, Ljubovije, Šekovića, Vlasenice i Milića. Ovom prilikom im se zahvaljujem. Imali smo više od 500 posjetilaca. Takođe, hvala Sportskom centru i profesorima koji su pomogli u realizaciji turnira“ – ističe direktor SŠC-a Marko Golić.

Rezultat je bio u drugom planu, ali poredak nakon odigranih mečeva izgleda ovako :

1.Han Pijesak

2.Bratunac

3.Milići

Milići i Vlasenica su imali dvije ekipe – saopšteno je iz SŠC “ЈУ СШЦ “Mилутин Миланковић” Милићи.

Humanitarni turnir u odbojci je održan u dvorani Sportskog centra u Milićima.

Šesnaestogodišnji Igor Brkić, se suočava sa najvećom bitkom u svom životu.Sa samo 15 godina, Igor je hrabro podnio operaciju tumora na mozgu, ali se bolest vratila, što zahtijeva nove borbe i terapije.

Vjerujemo da će Igor uz pomoć plemenitih ljudi, biti izliječen i da će sa svojim vršnjacima nastaviti da gradi svjetlu budućnost!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button