ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Jubilej rada i saradnje PEU „Korak“ i Grada Zvornika

Predstavnici planinarsko-ekološkog udruženja „Korak“ iz Zvornika, na sastanku sa gradonačelnikom Zvornika Bojanom Ivanovićem, dogovorili su aktivnosti za predstojeću ekološku akciju, pod nazivom „April – mjesec čistoće“, koja za osnovni cilj ima rezultat stvaranja čistijeg Zvornika.

Grad Zvornik je odlučio podržati aktivnosti udruženja „Korak“ i  na taj način pridonijeti u realizaciji ove ekološke akcije, kao i njihovog godišnjeg plana, koji prema riječima gradonačelnika Ivanovića, su veoma aktivni na očuvanju životne sredine.

„Zahvalan sam zvorničkim planinarima što već deceniju, na najljepši način, promovišu prirodne ljepote našeg grada, podižu svijest građana o značaju očuvanja životne sredine i promovišu zdrav način života“, istakao je gradonačelnik Ivanović.

Članovi udruženja su ovom prilikom prezentovali godišnji plan i ideje, koje će intenzivirati saradnju u oblasti ekologije. Zaštita životne sredine podrazumijeva trajnu obavezu svih članova društva, da svojom  brigom o životnoj sredini, kao prioritetom od sveukupnog značaja za društvo, doprinesu njenom očuvanju.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button