ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

PEU “Korak” u još jednoj akciji uređenja prirode

Članovi PEU “Korak” i ove kao i prethodnih godina, sa prvim proljećnim danima otpočeli su radove na čišćenju Donjeg grada Zvorničke tvrdjave.

“Čišćenjem ove lokacije obezbjedjujemo vidljivost najatraktivnijih dijelova Donjeg grada koji se prostire uz magistralni put M-19. Povećavamo bezbjednost pješaka koji prolaze ovim dijelom. Takodje, uklanjanjem agresivne vegetacije štitimo Zvorničku tvrdjavu od propadanja i devastacije”, poručili su Korakovci.

“U subotu, 30. marta, od 09:00h nastavljamo sa radovima, te pozivamo sve sugradjane da nam se pridruže i daju svoj doprinos za ljepši Zvornik. Aktivnost realizujemo u sklopu ekološke akcije “April – Mjesec čistoće”, koju godinama unazad sprovodi Grad Zvornik”, saopšteno je iz PEU “Korak”.

Korakovci apeluju na sugradjane i vozače da se odgovorno odnose prema kulturnom nasledju, te da otpad odlažu na za to predvidjena mjesta.

Još jednom su pokazali koliko grad Zvornik i svi oni koji žive u njemu trebaju biti ponosni na PEU “Korak” i na njihovo zalaganje da naše zajedničko okruženje bude ljepše i čistije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button