BiHističemonaslovnaPromoRegija BiračRepublika SrpskaSvijetVijesti

M:tel u Vlasenici predstavio najnovije usluge

Kompanija m:tel je u Vlasenici prezentovala nove usluge pod nazivom “Nova era digitalizacije življenja”. Milosav Parezanović, izvršni direktor za prodaju kompanije m:tel kaže da su predstavljene najnovije usluge kompanije.

“Zadovoljstvo nam je da prezentujemo sve najnovije usluge kompanije m:tel svim kompanijama, javnim i društvenim institucijama ove opštine i susednih opština. Želja nam je da sve dobre stvari nastavimo da radimo i sva nova inovativna rešenja kompanije m:tel da ponudimo” – izjavio je Milosav Parezanović, izvršni direktor za prodaju kompanije m:tel.

m:tel - prezentacija u Vlasenici 2024

On je posebno istakao program pametnih rješenja Smart Home i Smart Building.

“To je naša nova inovativna IPTV home page platforma koju trenutno u ovom delu Evrope ima samo kompanija m:tel. Takođe , imamo dosta inovativnih rešenja sa kompanijom Infobip u mogućnosti komunikacije, viber poruka. Imamo ekskluzivni ugovor za teritoriju cele države. Stojimo u potpunosti na raspolaganju svim kompanijama za saradnju” – poručio je Parezanović i napomenuo da kompanija nastavlja dalje učešće u humanitarnim i društveno odgovornim akcijama u skladu sa akcijom koju je generalna direktorka započela pod nazivom “Niste sami,imate prijatelje”.

Borislav Matić vlasnik zanatske radnje “Brus” Vlasenica kaže da mu je drago što je iz “prve ruke” dobio određene informacije.

m:tel - prezentacija u Vlasenici 2024

“Izuzetno mi je drago da je direktor kompanije m:tel došao sa svojim saradnicima u našu opštinu. Hvala i načelniku koji je organizovao ovaj događaj.To je dobro da dobijemo informacije iz prve ruke. Korisnik sam m:tel usluga od 2000. godine. U poređenju sa prethodnim godinama, usluge su mnogo bolje i iz godine u godinu kvalitetnije. Danas sam saznao neke inovativne stvari, i vjerujem da će pitanje rominga biti bolje riješeno” – kaže Matić.

Prezentaciju je korisnom ocijenio i gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

m:tel - prezentacija u Vlasenici 2024

“Mi smo ovakvu prezentaciju skoro imali i u Zvorniku. Prezentacija pokazuje dobra i korisna rješenja koja mogu doprinijeti boljem životnom ambijentu građana ali i lokalne zajednice da naprave uštede u lokalnim budžetima. Grad Zvornik je komunikaciju sa građanima unaprijedio putem određenih digitalnih rješenja, kao što je aplikacija “Građanska patrola” i Viber zajednica. Na ovaj način smo pristupačniji građanima a i oni nama i možemo brže reagovati u rješavanju određenih problema” – rekao je Ivanović.

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević, koji je bio domaćin skupa, kaže da je prezenatcija bila dobra prilika da se lokalne uprave i privrednici upoznaju sa kapacitetima kompanije m:tel i mogućnostima koje nude.

“Mi ćemo kao lokalna zajednica uraditi i primijeniti sve ono gdje se možemo uklopiti, kako bi u tehnološkom smislu napredovali – počev od video nadzora do drugih korisnih rješenja” – izjavio je načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

Učesnici prezentacije, zajedno sa načelnikom Kraljevićem, su posjetili ski-centar “Igrišta”. Načelnik opštine Milići Mrako Savić kaže da su Igrišta jedna od najvažnijih investicija na istoku Republike Srpske.

“Ovo je kapitalan projekat. Nažalost, kao i u svemu, pa tako i za Igrišta i za sve što počinje da se radi, uvijek ima negativnih komentara ali ovo je zaista jedan kapitlan projekat koji može donijeti samo dobrobit, prvo regiji Birač a onda i cijeloj Republici Srpskoj” – kaže Savić.

NJegovo mišljenje dijeli i Milosav Parezanović, izvršni direktor za prodaju kompanije m:tel .

“Zaista je sve impresivno. Cela ekipa je evo došla na planinu i nadam se da će za sledeću sezonu ovaj kompleks biti potpuno spreman” – rekao je Parezanović.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici lokalnih zajednica, privrednog sektora, javnih preduzeća i ustanova iz Vlasenice, Milića, Šekovića, Osmaka, Srebrenice, Bratunca, Han Pijeska i Zvornika.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button