ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Nova predsjednica GO Narodne partije Srpske u Zvorniku dr Bojana Đurić Perušinović

Dr Bojana Đurić Perušinović izabrana je za predsjednika Gradskog odbora Narodne partije Srpske u Zvorniku, dok je u Osmacima formiran Opštinski odbor, a za predsjednika je imenovan Nemanja Bošković.

Predsjednik NPS-a Darko Banjac istakao je da u NPS dolaze mladi koji nigdje nisu bili politički angažovani, kao i stručni ljudi koji iza sebe imaju karijeru.

“Ubijeđen sam da ćemo i u Zvorniku ostvariti dobar rezultat na lokalnim izborima, a time imati odbornika u Skupštini grada, jer Bojana Đurić Perušinović ima dobar tim, a njen način rukovođenja će doprinijeti da postanemo parlamentarna stranka i u Zvorniku”, rekao je Banjac.

Perušinovićeva je naglasila da je u Zvorniku formiran tim NPS-a koji želi da ponudi gradu nešto novo.

“Borićemo se za svakog građanina ovog grada kao da je član naše porodice, a u skladu sa tim pustićemo da govore naša djela, dok planove za sada nećemo iznositi”, rekla je Perušinovićeva.

Dr Bojana Đurić Perušinović je specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista fertiliteta i steriliteta, udata i majka troje dece.

Izbornoj skupštini prisustvovao je potpredsjednik NPS-a Dragan Galić, funkcioner ove partije Bobana Ćibić, Senka Jujić i gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button