ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Poznato vrijeme i mjesto Osnivačke skupštine Udruženja preduzetnika grada Zvornika, poziv svim zvorničkim preduzetnicima da budu prisutni

Nakon inicijative o ponovnom osnivanju Udruženja preduzetnika grada Zvornika, zakazana je i Osnivačka skupština. Zvornički preduzetnici u saradnji sa Privrednom komorom Bijeljina uradili su sve potrebne pripreme kako bi Zvornik ponovo imao Udruženje koje će brinuti i voditi računa o potrebama preduzetnika na teritoriji grada Zvornik.

U nastavku prenosimo poziv preduzetnicima da budu prisutni na Osnivačkoj skupštini Udruženja preduzetnika grada Zvornika koja će se održati 28. marta u velikoj sali Skupštine grada Zvornik u 14 časova:

Dragi preduzetnici grada Zvornik,

Ovom prilikom želimo vas obavijestiti o važnom trenutku za preduzetnike našeg grada. Nakon dvadeset godina, Udruženje preduzetnika u Zvorniku ponovno oživljava! Inicijativni odbor poduzetnika u Zvorniku, u saradnji sa Privrednom komorom Bijeljina, izvršio je sve potrebne pripreme za osnivanje ovog udruženja.

Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika zakazana je za četvrtak, 28. marta, s početkom u 14 časova u velikoj sali Skupštine grada Zvornik. Pozivamo sve preduzetnike da prisustvuju ovom događaju i daju svoj doprinos početku rada Udruženja.

Datum: Četvrtak, 28. marta
Vrijeme: 14:00 sati
Lokacija: Velika sala Skupštine grada Zvornik

Ovo je prilika da zajedno obnovimo i podržimo rad Udruženja preduzetnika u Zvorniku. Vaša prisutnost je od suštinskog značaja za uspješan početak rada Udruženja.

Vidimo se u četvrtak!

(zvornicki.ba)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button