ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

PU Zvornik: Buran 11.mart

Na području Policijske uprave Zvornik, u protekla 24 časa registrovano dva krivična djela u Bratuncu, narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku, dvije saobraćajne nezgode u Vlasenici i u Bratuncu i dva lica su lišena slobode u Zvorniku i Bratuncu.

  • Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 11.03.2024. godine oko 01,15 časova lišili slobode lice B.P. iz Zvornika, koje je kao učesnik u saobraćaju odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo alkohola u organizmu.
  • Na magistralnom putu Vlasenica – Kladanj, u mjestu Dragasevac, opština Vlasenica, 11.03.2024. godine oko 10,35 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno vozilo slijetanjem sa kolovoza i jedno lice je zadobilo tjelesne povrede. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo lice R.Č. iz Šekovića koje je upravljalo putničkim vozilom marke „Peugeot”. Licu R.Č. je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik ukazana ljekarska pomoć i od strane dežurnog doktora konstatovane lake tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Navedeno lice je prekršajno sankcionisano.
  • Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 11.03.2024. godine lišili slobode lice inicijala M.Đ. iz Bratunca zbog prouzrokovanja saobraćajne nezgode pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 2,67 g/kg. Policijskoj stanici Bratunac je prijavljeno da se istog dana, oko 14,30 časova, na lokalnom putu, u mjestu Ježestica, opština Bratunac,dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog vozila marke „Peugeot”kojim je upravljalo lice M.Đ. Policijski službenici PS Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Protiv vozača slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button