ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Servisne informacije PU Zvornik

U Kozluku je počinjeno krivično djelo, u Bratuncu saobraćajna nezgoda dok je u Milićima jedno lice uhapšeno, potvrđeno je u PU Zvornik.

Na magistralnom putu Bratunac-Konjević Polje, u mjestu Hranča, juče oko 13,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice je zadobilo lakše tjelesne povrede. U nezgodi je učestvovalo vozilo „Ford”, kojim je upravalo lice H.Č. iz Bratunca, sa kojim je na mjestu suvozača bilo A.Č. iz Bratunca. Licu H.Č. je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Bratunac ukazana ljekarska pomoć nakon čega je prevezeno u JZU Bolnica Zvornik gdje je zadržano na liječenju. Licu A.Č. konstatovane su lake tjelesne povrede od strane dežurnog doktora. Policija u Bratuncu izvršila je uviđaj na licu mjesta.

bPolicija u Milićima juče je uhapsila lice R.N. iz Milića za kojim je raspisana centralna potjernica. Tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka policijski službenici PS Milići izvršili su provjeru navedenog lica, utvrđeno je da za istim postoji raspisana centralna potjernica Osnovnog suda Vlasenica zbog neplaćenih novčanih kazni za počinjene prekršaje. Nakon završene kriminalističke obrade, lice je predato u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Vlasenica.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button