BiHističemonaslovnaRegija BiračRepublika SrpskaSportVijesti

Srebro u Bihaću za boksere BK “Hajdučka stijena” Đorđa i Filipa

Na Državnom prvenstvu BiH u boksu za školarce, juniore i mlade koje je održano u Bihaću, članovi bokserskog kluba „Hajdučka stijena“ iz Milića Đorđe Nedić i Filip Prodanović osvojili su srebrne medalje u svojim takmičarskim kategorijama. Milenko Čestić, osnivač kluba “Hajdučka stijena” Milići kaže da je zadovoljan ostvarenim rezultatima.

hajdučka stijena - đorđe nedić i filip prodanović

„Moji takmičari su došli do finala i tu smo ostali na srebru. Đorđe Nedić je srebro osvojio u kategoriji školaraca a Filip u kategoriji omladinaca. Ja sam prezadovoljan jer je konkurencija bila jaka. Naši bokseri su svaki dan vrijedno radili i trenirali što je dalo rezultat i hvala im na tome“ – kaže Čestič i dodaje da su na putu za Bihać posjetili  trening centar BK „Slavija“ Banjaluka.

hajdučka stijena - podgora milići

Državno prvenstvo BiH za školarce, juniore i mlade održano je od 01. do 03.marta u Bihaću u organizaciji Boxing Team „Favorit BH“ Bihać .

Filip Prodanović  i Đorđe Nedić su članovi i BK „Kum“ iz Bratunca a treninge obavljaju kako u trening centru u Podgori tako i u Bratuncu.

Bokserski klub „Hajdučka stijena“ Milići osnovan je 2021. godine.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button