ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Vozači opreznije-šest lica povrjeđeno u tri saobraćajne nezgode

U protekla 24 časa dogodile su se tri saobraćajne nezgode, dvije u Zvorniku i jedna u Srebrenici, saopšteno je iz PU Zvornik. U nezgodama je povrjeđeno šest lica.

Na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, u mjestu Oraovac, juče oko 07,30 časova, dogodila se nezgoda u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede. Učestvovalo je vozilo „Golf” kojim je upravljalo lice M.V. iz Zvornika, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice M.S. iz Zvornika i vozilo „Bora“, kojim je upravljalo lice Lj.J. iz Zvornika. Licima iz vozila „Golf“ je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik ukazana ljekarska pomoć gdje su im konstatovane lake tjelesne povrede. Protiv vozača M.V. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Nesto kasnije oko 12,10 časova, na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Karakaj, dogodila se druga saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak, maloljetno lice, zadobilo povrede. U nezgodi je učestvovalo vozilo „Golf”, kojim je upravljalo lice B.R. iz Han Pijeska i pješak maloljetno lice. Pješaku je ljekarska pomoć ukazana u JZU Bolnica Zvornik gdje su konstatovane lake tjelesne povrede. Protiv vozača B.R. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

I treća saobraćajna nezgoda dogodila se na regionalnom putu Bratunac – Srebrenica, u mjestu Dugo Polje, oko 14,55 časova, u kojoj je više lica zadobilo tjelesne povrede. U nezgodi su učestvovali vozilo „Seat“ kojim je upravljalo lice K.K. iz Srebrenice, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice J.K. iz Srebrenice i vozilo „Golf“, kojim je upravljalo lice A.T. iz Srebrenice. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, sva lica su se javila u JZU Dom zdravlja Srebrenica, odakle su lica K.K. i A.T. upućena u JZU Bolnica Zvornik, dok je lice J.K. pušteno na kućno liječenje. Policijski službenici PS Srebrenica su izvršili uviđaj na licu mjesta. Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Apel vozačima da budu oprezniji za volanima i da poštuju saobraćajne propise kako bi izbjegli neželjene situacije na putevima.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button