ističemoRegija BiračSportVijesti

Fudbaleri Drine danas protiv Rudara na domaćem terenu

U subotu na megdan zvorničkoj Drini dolazi ekipa iz vrha tabele, prijedorski Rudar. Drina i Rudar odmjeriće snage u okviru 27. kola mtel Prve lige Republike Srpske.
Drina je u ovom dijelu prvenstva pokazala ozbiljnu igru koja može parirati jačim ekipama. Ekipa ima veliku snagu, moglo bi se reći da je jedna od snažnijih i spemnijih.

Na pres konferenciji u prostorijama kluba trener Mile Lazarević i prvotimac Miloš Jokić najavili su meč protiv Rudara.

-Mi smo u situaciji da svaku utakmicu idemo na tri boda, tako je raspoloženje i za ovaj meč. Mislim da su momci spremni da daju sve od sebe da ostvarimo bitna tri boda u utakmici koja će biti neizvijesna svih 90 minuta. Što se tiče igračkog kadra jedino Mitrović ima tri žuta kartona, imamo rovite, ali vidjećemo – rekao je Lazarević novinarima.

Milo Jokić rekao je da se očekuje jak protivnik kojima „glavu i rep“ i ekipa koji u svaku utakmicu ide na pobjedu.

-Hteo bih da kažem da u Zvorniku ne može niko da bude favorit sem nas samih. Takođe i mi imamo kvalitet i svaku utakmicu naravno kod kuće idemo na pobjedu koja nam je potrebna da bi ostvarili zacrtane ciljeve. Ekip je dobra, radi, spremna je, slaže se, mislim da će odgovriti svim zahtjevima i da ćemo još jednom obradovati zvorničku publiku koja je počela da dolazi u što većem broju na svaku utakmicu i koja nam dosta znači – rekao je Jokić.

Meč protiv Rudara iz Prijedora igra se u 16.30 časova na Gradskom stadionu Zvornik. Zvorničani imaju priliku da ponovo podrže Drinine fudbalere!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button