ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Na humanitarnom bazaru u Zvorniku prikupljeno oko 8.000 KM za Jelu Marković Ristanović

Na humanitarnom bazaru u Zvorniku, koji je organizovan juče, prukupljeno je oko 8.000 KM za Jelu Marković Ristanović

Ovu humanitarnu akciju na najljepši način, sa puno ljubavi, osmislili su i organizovali Jeline kolege sa pogona za proizvodnju fino precipitiranih hidrata. Za veoma kratko vrijeme pokazalo se da solidarnost nije samo riječ, već djelo koje se ostvaruje kroz konkretnu podršku i pomoć, manifestujući pravi primjer humanosti i brige za radnu koleginicu, ali prije svega mladu ženu i samohranu majku koja se suočila s teškom bolešću.

Sa pogona FPH se zahvaljuju građanima Zvornika i svim donatorima, koji su pomogli ovu akciju. Hvala na plemenitom činu i mladim policijskim službenicima iz Zvornika, Predragu Subotiću i Vladanu Mitroviću. Oni su tokom dva dana istrčali više od 180 kilometara, na relaciji Zvornik-Bijeljina-Ugljevik-Tuzla-Kalesija-Zvornik, i kroz simboličnu prodaju pređenih kilometara obezbijedili određena sredstva.

Veliku solidarnost proteklih dana pokazali su i zaposleni u kompaniji „Alumina“, koji su se masovno odazvali akciji prikupljanja novčanih priloga.

Pomoć za liječenje Jele Marković Ristanović nastavlja se i u narednom periodu. Već u subotu, 13. aprila, na prvenstvenoj rukometnoj utakmici između „Drine“ i „Borca“ iz Banjaluke, biće postavljena humanitarna kutija sa naznakom za pomoć Jeli Marković Ristanović.

Takođe, narednih dana biće organizovan i humanitarni koncert u Zvorniku, dok su članovi Planinarsko-ekološkog udruženja „Korak“ najavili humanitarnu šetnju poznatim stazama na području grada Zvornika. Dosadašnji troškovi liječenja, kažu kolege s pogona FPH, iznosili su više od 40.000 evra.

Cilj je da Jela ozdravi, da se vrati na posao, u svoj kolektiv, i da ponovo budemo zajedno – poručuju sa pogona Fino precipitiranih hidrata.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button