ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Nastavak infrastrukturnih radova u Bratuncu

Završeni su radovi na asfaltiranju parking prostora iza zgrade Doma penzionera, gdje će biti asfaltirano više od 1000 metara kvadratnih parking prostora.

Radove je obišao načelnik opštine Lazar Prodanović, koji je istakao da se isti izvode kao dio aktivnosti poboljšanja lokalne infrastrukture u gradu.

“Izuzetno je značajno to što će stanari ovih zgrada dobiti novi parking prostor. Paralelno sa tim, završili smo parking iza nove zgrade opštine. U četvrtak ćemo asfaltirati parking prostor preko puta pijace u Kosovskoj ulici. U toku su radovi na asfaltiranju lokalnih puteva na području mjesne zajednice Moštanice. Izvršiće se asfaltiranje 3 lokalna puta ukupne dužine 300 metara. Završeni su radovi na asfaltiranju puta prema crkvi u Slapašnici. Radićemo intezivno na poboljšanju infrastrukture u svim mjesnim zajednicama. Imamo značajnu podršku Vlade Republike Srpske i drugih nivoa vlasti BiH”, izjavio je Prodanović.

Od januara prošle godine urađeno je oko 5000 metara kvadratnih trotoara. Bratunac je dobio oko 200 novih parking mjesta. Urađeno je i blizu 15 kilometara rehabilitacije i asfaltiranja putne mreže na području čitave opštine.

U narednom periodu očekuje nas još infrastrukturnih radova, poručio je načelnik Prodanović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button