ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Policajci Subotić i Mitrović trče ultamaraton da prikupe novac za liječenje sugrađanke Jele Marković Ristanović

Vijest o teško oboljeloj Zvorničanki Jeli Marković Ristanović, koja se nalazi u Turskoj na liječenju ujedinila je sve. Prvo su kolege iz Alumine, pokrenule akciju prikupljanja novčane pomoći, kako u Alumini, tako i Zvorniku. Vijest je došla i do pripadnika MUP-a Republike Srpske iz Zvornika, Predraga Subotića i Vladana Mitrovića.

Oni planiraju da u utorak 9. aprila krenu ispred Policijske uprave Zvornik da trče ultramaraton. Trčaće dva dana, ukupno 180 kilometara. Prvi dan plan im je da pređu relaciju od Zvornika preko Bijeljine do Ugljevika. Drugog dana nastavili bi iz Ugljevika preko Tuzle pa nazad u Zvornik. Zajedno će pretrčati 360 kilometara. Ideja im je kada se vrate u Zvornik da svaki pretrčani kilometar simbolično prodaju po 10 KM i tako prikupe dio novca koji je potreban za liječenje sugrađanke Jele Marković Ristanović koja se nalazi na liječenju u Turskoj.

Kako su naveli, uloga policajca, sem zaštite života i imovine građana, je i humanost na djelu. Subotić je već učestvovao u humanitarnim akcijama, njegov način da pomogne ljudima je da trči maratone. Na taj način ukazuje na potrebu humanitranog rada. Ovog puta u tome pridružio mu se i kolega Mitrović.

Podržimo humane policajce, dočekajmo ih u srijedu u Zvorniku, te kupovinom pretrčanog kilometara pomozimo Jeli Marković Ristanović!

(Infobirač)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button