ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Prikupljaju novac za liječenje Jele Marković Ristanović – policajci Predrag Subotić i Vladan Mitrović jutros krenuli u humanu misiju

Pripadnici PU Zvornik Predrag Subotić i Vladan Mitrović krenuli su jutros u humanu misiju, da istreče ultramaraton i prikupe što više sredstava za njihovu sugrađanku Jelu Makrović Ristanović, oboljelu od karcinoma, kojoj je potreban novac za liječenje u Turskoj. Ideja im je, kada se vrate u Zvornik, da svaki pretrčani kilometar simbolično prodaju po određenoj cijeni i tako prikupe dio novca koji je potreban za Jelino liječenje.

Subotiću ovo nije prva humana akcija u koju je bio uključen. Cilj je, kako je rekao za Info Birač, da se pomogne koliko se može.

 – Mi ćemo trčati ultramaraton u dužini od 180 kilometara, od Zvornika do Bijeljine i dalje do Ugljevika, gdje pravimo pauzu. Sutradan nastavljamo do Tuzle i nazad do Zvornika. Nadam se da će sugrađani podržati ovu akciju. Ujedno, nadam se da će i u drugim gradovima vidjeti ovu aktivnost i uključiti se u prikupljanje sredstava – kaže Subotić, koji je ranije učestvovao u akciji prikupljanja pomoći za djecu sa zdravstevenim problemima.

Vladan Mitrović ističe da se u ovu humanu akciju uključio na poziv kolege Subotića sa ciljem da na bilo koji način pomognu Jelino izlječenje.

 – Htjeli smo da damo naš doprinost u prikupljanju novca za Jelu. Prvi put sam dio ovakve akcije i bez razmišljanja sam pristao da pomognem, kako učešćem u ovom ultramaratonu, tako i uplatom – rekao je Mitrović. 

Subotića i Mitrovića su jutros u 07 časova ispred zgrade PU Zvornik ispratili članovi porodica, prijatelji i kolege policajci.

Novčana pomoć za Jelu Makrović Ristanović se može uplatiti i na žiro račun kod Unikredit banke na broj: 551-450-25602157-19.

(Info Birač)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button