ističemonaslovnaRegija BiračSportVijesti

Starije pionirke džudo kluba “Sokolovi” ekipno najbolje na prvenstvu Republike Srpske

Posle prvenstva Republike Srpske za kadete gde su kadetkinje bile najbolje, a kadeti i kadetkinje sveukupno drugi na prvenstvu ove godine isti rezultat su napravile i starije pionirke odnosno starije pionirke i pioniri zajedno.

Zvornički klub je osvojio pehar za najbolju ekipu Prvenstva Republike Srpske za starije pionirke u Banjoj Luci. Naslovom prvaka Republike Srpske su se okitile Marija Jokić i Nina Mićić.

Ostali osvajači medalja su: Kristijana Luledzija II mjesto, Marija Kovačević III mjesto, Aleksa Damjanović III mjesto, Katarina Mijatović III mjesto, Todorović Dunja III mjesto, Andjela Đurić III mjesto. Takmičare je vodio trener Đorđe Jokić.

Sledeći vikend Nina Mićić, Marija Kovačević i Kristijana Luledzija nastupaju na prvom ikada organizovanom Evropskom kupu za starije pionire!

“Naši sportisti su pokazali odličnu borbenost tokom takmičenja, te smo ponosni na osvojene medalje. Čestitamo svim takmičarima na njihovim uspjesima i trudu koji su uložili kako bi postigli ovakve rezultate. Sada se okrećemo novim izazovima i takmičenjima, sa ciljem da nastavimo da postižemo dobre rezultate i da se još više afirmišemo u sportskom svjetu. Hvala svima koji su nas podržavali i pružali podršku tokom takmičenja”, saopšteno je iz kluba.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button