ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Tim porodične medicine JU”Dom zdravlja”Zvornik posjetio vrtić “Poletarac” u Srebrenici

Tim porodične medicine JU Dom zdravlja Zvornik posjetio je Dječiji vrtić “Poletarac” u Srebrenici.

Na nedavnom konkursu “Volim svoje zdravlje” mališani predškolskih ustanova nisu bili učesnici, ali to nije sprječilo mališane vrtića “Poletarac” da kreativnim radom i pismom zaposlenima u Domu zdravlja se zahvale na njihovom radu i posvećenosti.

Upravo taj mali znak pažnje i podrške za ljekare bio je povod za ovu posjetu. Djeca i vaspitači dobili su pregršt darova u vidu potrošnog i didaktičkog materijala, a i raznovrsnog voća za svu djecu vrtića. Gosti su uživali u igri sa djecom i razmjeni iskustava sa vaspitačima, saopšteno je iz Doma zdravlja u Zvorniku.

Iz vrtića su se zahvalili cijelom Timu porodične medicine JU Dom zdravlja Zvornik, a doktoricama Nataliji Stević i Bogdani Bodirogi za svu podršku i dalju saradnju u vidu obrazovnih radionica i predavanja.

Podsjetimo se pisma koje je upućeno ljekarima:

Dragi naši ljekari,

Ovim likovnim konkursom ste obradovali ne samo mališane iz vaše zvorničke opštine, već i nas iz dječijeg vrtića “Poletarac” iz Srebbrenice. Znamo da nismo u konkurenciji za izbor najboljeg likovnog rada, ali koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim ljekarima koji pomažu u očuvanju zdravlja naše djece, istovremeno da se osjećaju prihvaćeno i zaštićeno boraveći u vašoj ustanovi.

Dugi niz godina naš vrtić “Poletarac” promoviše zdrave stilove života i obilježava Svjetski dan zdravlja, tako i ove godine čak i ovim putem šireći pozitivne trendove izlazimo iz okvira lokalnog nivoa.

Putem ovog zajedničkog postera šaljemo vam velike pozdrave iz mješovite vrtićke grupe Dječijeg vrtića “Poletarac” Srebrenica, sa vaspitačima Andrić Gordana, Stević Snježana I Milinković Dragana, koordinator pedagog Radić Helena.

Iz Doma zdravlja u Zvorniku zahvaljuju se mališanima i vaspitačima iz Srebrenice koji su prepoznali značaj njihovog rada i pohvalnim riječima dali vjetar u leđa za dalji nastavak zdravstveno promotivnog rada čiji je cilj postizanje najvišeg standarda zdravlja za sve.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button