ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Uspeh gimnastičarki „Poleta“ iz Zvornika na školskom takmičenju-osvojeno 14 medalja

Članice gimnastičkog kluba „Polet“ iz Zvornika ostvarile su izvanredan uspeh na regionalnom školskom takmičenju, koje je održano u sali Osnovne škole „Vuk Karadžić“ na Branjevu.

Nastupajući za svoje osnovne škole u tri discipline, i to parter, greda i preskok, naše devojčice su osvojile 14 medalja i ostvarile pravo da učestvuju na Republičkom takmičenju, koje će se održati u maju u Banjaluci, saopšteno je iz kluba.

Na parteru od I do V razreda Teodora Janković osvojila je prvo mesto, Teodora Đurić drugo i Katarina Đukanović treće mesto, dok na gredi Teodora Janković zauzima prvo mesto. Na preskoku prvo mesto osvojila je Una Gajić, Anđela Bećarević treće.

U kategoriji devojčica od VI do IX razreda na parteru Lena Subotić osvojila je prvo, Ivona Janjić drugo, a Helena Milić treće mesto. Na gredi Nina Mirković zauzela je prvo mesto, Jovana Pajić drugo, Helena Milić bila je treća. Na preskoku Lena Subotić bila je druga, a Ivona Janjić treća.

Podsjećamo da je gimnastički klub „Polet“ osnovan 2016. godine i okuplja devojčice i dečake uzrasta od 5 do 18 godina i jedan je od 10 klubova koji su aktivni u Republici Srpskoj. Svake godine na takmičenjima deca iz Zvornika ostvare zavidan uspeh i kući donesu brojne medalje.

Radio Magic čestita im na novom uspehu!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button