ističemonaslovnaRegija BiračSportVijesti

Utakmice “Drine” i “Alfa Modriče”humanitarnog karaktera

U prostorijama Fudbalskog kluba Drina danas je održana konferencija za novinare povodom sutrašnje prvenstvene utakmice protiv Fudbalskog kluba “Alfa Modriča”, u okviru 28 kola Mtel Prve lige Republike Srpske”.

Utakmica će imati humanitarni karakter te će ulaz na Gradski stadion biti slobodan. FK “Drina” po treći put će pomoći našoj sugrađanki Jeli Marković Ristanović, koja je obolila od težeg oblika karcinoma. Na ulaz u Gradski stadion biće postavljena kutija za dobrovoljne priloge, a novac će biti usmjeren za Jelino liječenje. Molimo sve navijače, ljubitelje fudbala da pomognu i učestvuju u akciji”, poručuju iz kluba.

Jovan Gotovac, potpredsjednik kluba FK Drina rekao je da se nastavlja sa napornim radom i ulaže se mnogo energije i novca u klub.

“Gradska uprava takođe ulaže napore da održi klub finansijski stabilnim. Za kratko vrijeme FK Drina je sigurno jedan od budžetski najstabilnijih klubova trenutno u Prvoj ligi Republike Srpske.Trenutno se renoviraju svlačionice, očekuje se još finansijskih priliva od sponzora i to nam omogućava nastavak daljih radova. Drina je pokazala da ima snagu pobijedom protiv Rudara i ranijim rezultatima,” rekao je Gotovac.

Trener FK “Drina” Mile Lazarević istakao je da su zadovoljni sa rezultatima,te da su u zadnjih pet kola smo vezali tri pobjede, dva remija.

“Na utakmici protiv Slavije igračima ne mogu zamjeriti ništa. Tamo smo dočekani kao ljudi drugog reda i fudbal je bio u drugom planu. Suđenje nije bilo na predviđenom nivou i nažalost smo izgubili tu utakmicu. Idemo dalje i okrećemo se utakmici protiv FK “Alfa Modriča” koju zbog situacije na tabeli moramo dobiti. Imam utisak da ekipe iz gornjeg dijela tabele utakmice prepuštaju ekipama iz donjeg
dijela. Na nama je da damo maksimum i sigurno uđemo u završnicu sezone,” pojasnio je Lazarević.

Sutra idemo na pobjedu, riječi su fudbalera Marka Jovićevića.

“Svi smo spremni i daćemo svoj maksimum. Pozivam publiku da dođu i bodre svoj tim FK Drinu,” poruka je Jovićevića sa današnje konferencije.

Utakmica FK “Drina” protiv “Alfa Modriče” zakazana je u 16:30 na Gradskom stadionu. Ima humanitarni karakter. Pozivamo sve Drinine navijače da dođu u što većem broju kako bi podržali i humanitarnu akciju i svoj klub. Zajedno do nove pobjede!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button