ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Zahvalnost mališana vrtića “Poletarac”iz Srebrenice zaposlenima u Domu zdravlja Zvornik

Na likovni konkurs „Volim svoje zdravlje“ koji je povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja raspisao Dom zdravlja, pored radova osnovaca iz Zvornika, stigao je i jedan poseban rad od mališana iz mješovite vrtićke grupe Dječijeg vrtića „Poletarac“ iz Srebrenice. Uz likovni rad koji je odraz kreativnog i maštovitog dječijeg viđenja zdravlja i ljekarske prakse i koji će da krasi Dom zdravlja Zvornik, stiglo je i pismo zahvalnosti ljekarima koji se brinu o zdravlju i čine da se djeca osjećaju prijatno i zaštićeno tokom pregleda i liječenja.

Prenosimo pismo u cjelosti:

Drago naši ljekari,

Ovim likovnim konkursom ste obradovali ne samo mališane iz vaše zvorničke opštine, već i nas iz dječijeg vrtića “Poletarac” iz Srebbrenice. Znamo da nismo u konkurenciji za izbor najboljeg likovnog rada, ali koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim ljekarima koji pomažu u očuvanju zdravlja naše djece, istovremeno da se osjećaju prihvaćeno i zaštićeno boraveći u vašoj ustanovi.

Dugi niz godina naš vrtić “Poletarac” promoviše zdrave stilove života i obilježava Svjetski dan zdravlja, tako i ove godine čak i ovim putem šireći pozitivne trendove izlazimo iz okvira lokalnog nivoa.

Putem ovog zajedničkog postera šaljemo vam velike pozdrave iz mješovite vrtićke grupe Dječijeg vrtića “Poletarac” Srebrenica, sa vaspitačima Andrić Gordana, Stević Snježana I Milinković Dragana, koordinator pedagog Radić Helena.

Iz Doma zdravlja u Zvorniku zahvaljuju se mališanima i vaspitačima iz Srebrenice koji su prepoznali značaj njihovog rada i pohvalnim riječima dali vjetar u leđa za dalji nastavak zdravstveno promotivnog rada čiji je cilj postizanje najvišeg standarda zdravlja za sve.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button