ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Zvornik: Raspisani konkursi za (su)finansiranje omladinskih programa i projekata i udruženja građana i fondacija

Gradonačelnik Zvornika raspisao je Konkurs za (su)finansiranje omladinskih programa i projekata iz budžeta Grada Zvornika za 2024. godinu. Cilj Konkursa je podrška realizaciji omladinskih programa i projekata u skladu sa razvojnim ciljevima Grada Zvornika. Ukupan iznos raspoloživih sredstava je 20.000,00 KM, dok za (su)finansiranje jednog omladinskog programa/projekata može se dodjeliti najviše 5.000,00 KM.

Drugi Konkurs odnosi se na za (su)finansiranje programa i projekata udruženja građana i fondacija za šta je u Budžetu Grada planirano 40.000,00 KM. Za (su)finansiranje jednog programa/projekata može se dodijeliti najviše 10.000,00 KM.

Navedeni obrasci mogu se preuzeti sa zvanične internet stranice Grada Zvornika: https://gradzvornik.org/konkursi, na šalteru broj 7 u Prijemnoj kancelariji ili u kancelariji broj 12 Gradske uprave grada Zvornik.

Prijave se mogu podnositi od datuma raspisivanja Konkursa do 31. oktobra 2024. godine ili do utroška sredstava koja su predviđena budžetom Grada Zvornika za 2024. godinu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button