ističemoKultura i dešavanjanaslovnaRegija BiračVijesti

“Crtamo svom gradu”-zvorničke ulice uveselila dječica iz vrtića

Mališani Dječijeg vrtića „Naša radost“ danas su na svoj tradicionalan način čestitali Dan grada Zvornika. Djeca su sa kredama u boji crtali cvjetiće, kućice, sunce, kružiće i sve drugo iz svoje mašte i okoline na način kako to oni vide.

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović takođe se družio sa njima.

„Ovo je jedna od najljepših manifestacija koja se održava povodom rođendana našeg grada. Crtajući svome gradu mališani šalju i poruke koje mi odrasli moramo da prepoznamo i da se trudimo i radimo da sutra njihove želje ispunimo kako bi njihovo odrastanje bilo što ljepše i bezbrižnije.“

Direktor vrtića Maja Soro rekla je da u skladu sa tradicijom i ponosom svake godine  vrtić učestvuje u manifestaciji povodom rođendana grada.

“Ove godine učestvuje više od 250 mališana iz tri objekta dječijeg vrtića “Naša Radost” koji sa radošću i veseljem iskazuju ljubav prema svom gradu kroz kreativnost i umjetnost. Podstiče na zajedništvo među najmlađim sugrađanima kako bi i oni učestvovali u kulturnom životu našeg grada”, istakla je Soro.

Kao i uvijek, bio je ovo veseo skup najmlađih sugrađana koji su sa radošću šarali po ulici, trotoaru, ogradi i uveselili i uljepšali glavnu zvorničku ulicu, kao i njene prolaznike.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button