ističemoRegija BiračVijesti

Ljevnaić: Ljetna predsezona na Јahorini uz znatno niže cijene smještaja

Ljetna predsezona na Јahorini počela je ponudom za Prvomajske i Vaskršnje praznike, uz znatno niže cijene smještaja.

Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić istakao je u našem Јutarnjem programu da su smještajni kapaciteti spremni.

– Noćenje za dvije osobe iznosi 35 evra – naveo je Ljevnaić.

Rekao je da od danas radi gondola i park.

– Pozivam građane da provedu sunčane dane kod nas na planini – kaže Ljevnaić.

Dodao je da se spremaju i za ljetnu sezonu koju otvaramo 27. juna. Јahorina je postala planina koja ima najviše ljetnih sadržaja u Evropi – istakao je Ljevnaić.

Olimpijski centar „Jahorina“ obavještava o rezultatima humanitarne akcije koja je sprovedena u toku zimske sezone pod nazivom “Zajedno za porodice u nevolji”. Ova akcija je imala za cilj pružiti podršku porodici Todorović iz Pala, čiji je dom stradao u požaru. ZPrikupljen je iznos od 4.050 KM.

Pored prikupljenih novčanih sredstava, Olimpijski centar „Jahorina“ obezbijedio je dodatnu podršku za djecu iz ove porodice. Mališan su dobili vaučere za korišćenje ljetnjih atrakcija na Jahorini.

Humanitarna akcija je obuhvatala dva ključna segmenta: besplatnu panoramsku vožnju gondolom „Poljice“ svakog petka, subote i nedjelje tokom cijele sezone, kao i mogućnost ostavljanja humanitarnih priloga u kutiji postavljenoj na ulazu u gondolu „Poljice“, kao i u suvenir šopu na ulazu u Olimp bar.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button