ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Mirko Savić zamjenski član i predsjednik OIK-a Milići

Danas je održana posebna sjednica Skupštine opštine (SO) Milići na kojoj je za zamjenskog člana i predsjednika Opštinske izborne komisije Milići (OIK), imenovan sekretar SO Milići Mirko Savić. Usvojena je i odluka o raspisivanje Javnog konkursa za izbor i imenovanje člana Opštinske izborne komisije Milići te prijedlog rješenja o imenovanju Komisije za sprovođenje konkursne procedure za imenovanje člana OIK Milići – kaže predsjednik Skupštine opštine Milići Predrag Sušić.

“Imajući u vidu da smo u prethodnom periodu imali ostavku Vladana Trivkovića, koji je bio predsjednik OIK, mi smo bili u obavezi da zakažemo posebnu sjednicu, kako bismo imenovali zamjenskog člana i predsjednika OIK-a. Imenovan je Mirko Savić, sekretar SO Milići. Jako mi je drago zbog toga jer gospodin Savić ima veliko iskustvo kada su u pitanju pravne procedure i mislim da smo dobili adekvatnu osobu za obavljanje poslova iz domena OIK-a” – kaže Sušić.

Nakon imenovanja za zamjenskog člana i predsjednika Opštinske izborne komisije Milići, Mirko Savić je položio zakletvu .

Komisiju za sprovođenje konkursne procedure čine Slaviša Stanković, Sanja Pantić, Marina Mišić, Marina Marković i Zlata Musić.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button