ističemonaslovnaRegija Birač

Nacrt Regulacionog plana za područja Kruševik, Zajednica i Lijepa Ravan na teritoriji opštine Vlasenica na javnom uvidu do 21.juna

Nacrt Regulacionog plana za područja Kruševik, Zajednica i Lijepa Ravan na teritoriji opštine Vlasenica izložen je na javni uvid do 21.juna – objavljeno je na www.opstinavlasenica.org

Nacrt ovog dokumenta prostornog uređenja izlažen je na javni uvid u prostorijama:

  • Opštinske uprave opštine Vlasenica (skupštinska sala), ulica 9.januar 14, Vlasenica,
  • nosioca izrade plana, AD „Projekt“ Banja Luka, ulica Veselina Masleše broj 1/IV, Banja Luka,
  • Doma kulture u Vlasenici.

Nacrt Regulacionog plana će biti izložen na javni uvid 30 dana, u periodu od 21.05. do 21.06.2024 godine, svakog radnog dana u terminu od 07 do 15 časova.

Zainteresovana lica mogu u navedenom periodu dobiti pojašnjenja predloženih planskih rješenja od strane nosioca pripreme plana, Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove opštine Vlasenica, i nosioca izrade plana AD „Projekt“ Banja Luka, ulica Veselina Masleše broj 1/IV, Banja Luka.

Tokom javnog uvida svako fizičko i pravno lice može uputiti primjedbe, prijedloge i mišljenja o nacrtu plana, upisom u Knjigu primjedbi koje će se nalaziti u prostorijama u kojima je nacrt izložen ili dostavljanjem u pisanoj formi Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove opštine Vlasenica putem šalter sale opštine Vlasenica ili imejla: vlservis@teol.net.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button