ističemonaslovnaRegija BiračSportVijesti

Prijem kod predsjednika Srpske za Saru Ćirković

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ugostio je u Palati Republike boksere iz Srpske koji su na Evropskom prvenstvu osvojili medalje za reprezentaciju Srbije.

On je čestitao evropskoj seniorskoj šampionki Sari Ćirković i seniorskom vicešampionu Dušanu Veletiću na impozantnom uspjehu.

Dodik je rekao da će Republika Srpska podržati izgradnju sportskog centra u Zvorniku u čast naše šamionike Sare Ćirković.

– Republika Srpska mora da podržava uspješne ljude, ne samo sportiste – istakao je Dodik na prijemu za boksere iz Srpske koji su na Evropskom prvenstvu osvojili medalje za reprezentaciju Srbije.

Banjaluka će u avgustu biti domaćin Evropskog juniorskog prevenstva na kojem bi trebalo da učestvuje 500 boksera. Želimo da budemo podrška svim sportistima. Raduju nas značajni rezultati naših boksera i uopšte sportista iz Republike Srpske na međunarodnom planu – rekao je Dodik.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, selektor ženske bokserske reprezentacije Srbije Mirko Ždralo i trener Ćirkovićeve, te generalni sekretar Evropske bokserske federacije Kiril Šekutjev.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button