ističemonaslovnaRegija BiračSport

Vlasenički “Specijalac” domaćin promocije olimpijskog tekvondoa

Tekvondo klub “Specijalac” Vlasenica biće domaćin promocije olimpijskog tekvondoa – potvrdio je Jevto Đurić trener tekvondo kluba “Specijalac” Vlasenica i predsjednik kluba.

“Na Izvršnom odboru tekvondo Saveza BiH dobijeno je odobrenje za predstavljanje olimpijskog tekvondoa djeci vrtićkog uzrasta i do prvog razreda osnovne škole. Oko 100 djece navedenog uzrasta će doći na promociju kao i članovi našeg Kluba. Naši tekvondoisti će predstaviti ovu borilačku vještinu a onda će djeca koaj budu prisutna, pokušati da to ponove” – kaže Đurić i napominje da je specijalni gost ovog sportskog događaja Pero Simikić, iz Ugljevika, crni pojas deveti dan.

tekvondoa - promocija u vlasenici

Prema Đurićevim riječima, učesnicima prezentacije biće uručene diplome a istoj mogu prisustvovati i djeca iz susjednih opština u pratnji roditelja.

“Mi bi bili presretni da 10% djece koja budu vidjela prezentaciju olimpijskog tekvondoa, odluče da se bave bilo kojim sportom. Ovdje će se vidjeti i koja je razlika između djece sportista i onih koji nisu članovi ni jednog sportskog kluba” – ističe Đurić.

Đurić se zahvalio načelniku opštine Vlasenica Miroslavu Kraljeviću, Marku Todoroviću, Goranu Đuriću, direktoru SŠC i roditeljima koji pomažu.

Promocija olimpijskog tekvondoa biće održana 28.maja sa početkom u 09:00 časova u dvorani SŠC “Milorad Vlačić” Vlasenica.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button