ističemoKultura i dešavanjanaslovnaRegija BiračVijesti

Zvornički biblotekar/informatičar Željko Nikolić predložen za nagradu „Đorđe Pejanović“

Željko Nikolić, bibliotekar/informatičar u NBZ predložen je za nagradu „Đorđe Pejanović“ za najboljeg bibliotekara Republike Srpske u 2023. godini.

Povodom javnog poziva Društva bibliotekara Republike Srpske za nagradu „Đorđe Pejanović“ za najboljeg bibliotekara Republike Srpske u 2023. godini u ime JU Narodne biblioteke i muzejske zbirke Zvornik i njenog matičnog područja,NB Vlasenica, NB Šekovići, NB Bratunac, NB Srebrenica i NB Milići, predložen je Nikolić.

“Počastvovan sam prijedlogom za nagradu „Đorđe Pejanović“ za najboljeg bibliotekara Republike Srpske u 2023. godinu. Ovaj prijedlog za mene i za ustanovu ima veliki značaj, ne samo kao priznanje mog i rada ustanove, već i kao dodatna motivacija da nastavimo sa radom koji vrijedi i koji doprinosi zajednici. Trudimo se da našim radom budemo od koristi svima koji koriste usluge naše biblioteke, te se nadamo da će taj doprinos nastaviti da bude prepoznat i uvažavan. Zahvaljujem se svima bibliotekama i bibliotekarima na području regije Birač koji su me predložili za ovo značajno priznanje”, rekao je Nikolić za radio Magic.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button