ističemoKultura i dešavanjanaslovnaRegija BiračVijesti

Djeca iz PU “Poletarac” Milići, izveli završnu priredbu

Djeca iz predškolske ustanove “Poletarac”, sinoć su u Domu rudara u Milićima izveli završnu priredbu. Od srednjeg vijeka, preko pilića iz Rija, Barbike i Kena do recitacija, smjenjivale su se tačke a roditelji, bake, deke aplauzima su podržavali naše male umjetnike!

Ove godine bilo je upisano 110 djece a radnu godinu završava 103, od toga je 20 predškolaca – kaže direktorica “Poletarca” Ljubinka Savić.

poletarac - završna priredba 2024

“Ove godine bilo je upisano 110 djece a godinu završavamo sa 103, od toga je 20 predškolaca. Stvarno sam zahvalna i ponosna što radim u kolektivu, gde jedni druge podržavamo, radimo timski i uvek smo bili skromni, ali mislim da je ovo jedna dobra priredba i nadam se da će tako biti i u narednim godinama” – izjavila je direktorica “Poletarca” Ljubinka Savić.

Priredbi milićkih “Poletaraca” prisustvovali su direktorica i vaspitačice obdaništa “Poletarac” iz Srebrenice , kao i predstavnici lokalne uprave i javnih institucija iz Milića. Tifa Efendić direktrica srebreničkog “Poletarca” kaže da na ovakav način jedni druge podžavaju.

poletarac - završna priredba 2024

“Zaista, uživali smo u jedom predivnom programu koji su predškolci zajedno sa ostalim vrtićkim grupama pripemili. Mi smo imali svoju završnu priredbu, ona je bila 30.maja, tako da su i Milići došli nama u goste i na ovakav način jedni druge podžavamo. Samim prisustvom, trebamo da budemo jedni drugima podrška u ovakvim situacijama i ovakvim radosnim trenucima. Predškolcima želim sretne i uspješne školske dane da budu odlični učenici i da izrastu u dobre ljude” – poručila je Efendićeva.

Na kraju priredbe u Milićima, predškolcima su uručene diplome a Poletarci i njihove vaspitačice, kolektivno će na odmor od 22.jula do 15 avgusta. Do tada, nastavljaju vrijedno da rade na novim koreografijama.

Fotografije završne priredbe, dostupne su na FB stranici Radio Magic

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button