ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Đorđe Šuvira učenik generacije u OŠ Desanka Maksimović u Čelopeku

Đorđe Šuvira je učenik generacije za 2023/24. godinu u Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” Čelopek. Nosioci Vukove diplome su Vuk Milanović, Jovan Mirković, Krstina Radović, Šejla Gakić, Ajla Džinić, Jovana Đorđić, Sara Simić i Elmin Karabegović.


“Đorđe Šuvira je zvanje “učenik generacije” dobio zahvaljujući svojoj izuzetnoj posvećenosti i predanom radu tokom cijelog devetogodišnjeg školovanja. Njegovo znanje, vaspitanje i odgovornost su ga izdvojili kao uzornog učenika među vršnjacima. Osim što je postigao visoke ocjene u svim predmetima, Đorđe je osvojio brojne diplome na školskim takmičenjima, čime je potvrdio svoj uspjeh. Posebno se ističe i u džudou, gdje pokazuje izvanredne vještine i sportski duh, potvrđujući svoje talente i sposobnosti.
Njegov trud i rezultati predstavljaju pravi primjer svim učenicima i ponos su naše škole. Ova nagrada je priznanje za trud, rad i posvećenost i često predstavlja veliki podsticaj za dalje školovanje i karijeru.
Đorđu i svoj našoj djeci želimo da nastave nizati uspjehe i da iz svake borbe izađu kao pobjednici”, saopšteno je iz OŠ “Desanka Maksimović”Čelopek.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button