ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Dzudista Nikola Radivojević osvojio srebro na Balkanskom prvenstvu u Crnoj Gori

Dzudista “Sokolova” iz Zvornika, Nikola Radivojević osvojio srebro na Balkanskom prvenstvu koje je održano u Podgorici. On je pobjedio predstavnike Bugarske, Kipra, Turske i BiH dok je u finalu poražen od reprezentativca Rumunije. Iz kluba su saopštili da je ovo jedan od Nikolinih boljih nastupa u veoma jakoj konkurenciji.

Nikolina Jasikovac  je završila na petom mjestu dobivši predstavnice  Moldavije  i Grčke, a  izgubila je najprije u polufinalu od predstavnice BiH da bi u borbi za medalju gde je dominirala bila diskvalifikovana i samim tim izgubila od predstavnice Albanije. Nikolini je ovo prva godina kadeta sto ovaj rezultat čini još većim.

Pavle Gurdeljević posle skorijeg povratka na tatami i plasmana na ovo prvenstvo završio je na sedmom mjestu. On je pobjedio predstavnike Rumunije, Turske i Crne Gore, a izgubio od predstavnika Grčke i Bugarske.

Stefan Radivojević je imao los turnir iza sebe, jer je izgubio od predstavnika Rumunije i Crne Gore. S obzirom da je on jos jedan povratnik poslije teške povrede, plasman i titula prvaka BiH je u startu bila veliki rezultat.

Danijela Kajtazovic  je dobila predstavnicu Crne Gore, a izgubila od predstavnica Turske i Rumunije.

Na ovom prvenstvu nastupilo je pet takmičara dzudo kluba “Sokolovi”. Prije i poslije takmičenja trener Igor Kikić je sa takmičarima posjetio i manastir Ostrog.

Iz kluba su čestitali takmičarima i treneru na pokazanom na ovom prvenstvu. Oni su se zahvalili firmama Lein doo i Gradex doo na podršci za odlazak na ovaj turnir.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button