ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

„Konferenciji beba“ u Zvorniku okupila oko 300 mališana

Tradicionalna, petnaesta po redu manifestacija „Konferencija beba“ na kojoj je učestvovalo oko 300 djece uzrasta do šest godina, održana je danas u zvorničkom Rekreativno-sportskom centru.

Dječiji vrtić „Naša radost“ Zvornik u saradnji sa Gradskom upravom grada Zvornika i Ministarstvom porodice, omladine i sporta organizuje manifestaciju, a sve u cilju podrške natalitetu, rađanju djece i brige o porodici.
Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović, naglašavajući da je ovo jedna od najljepših manifestacija, kojom se grad ponosi.

„Ovo je manifestacija mladosti, ljubavi i porodice kao osnove svakog društva. Zvornik je grad koji značajna sredstva ulaže u mlade i obrazovanje i tako će nastaviti i u budućnosti, a sve s ciljem stvaranja uslova za bezbrižan rast i obrazovanje djece“, rekao je Ivanović.

Direktor vrtića “Naša Radost” Maja Soro, pozdravila je goste i učesnike manifestacije.

“Zahvaljujem se Gradskoj upravi koja je pokrovitelj ove manifestacije i koji su donirali igračke za sve učesnike. Takođe, hvala i Ministarstvu, porodice, omladine i sporta koji su donirali majice i knjige za pobjednike. Čestitam svim učesnicima današnje manifestacije”, rekla je Soro.

Na današnjoj konferenciji učestvovala su djeca mlađeg i starijeg jasličkog uzrasta, 14 grupa iz vrtića i prijavljena djeca 2021/2022/2023/2024 godište. Takmičenja su održana u puzanju i trčanju.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button