ističemoKultura i dešavanjanaslovnaVijesti

“Kul jul” od 20-28.jula 2024.godine u Šekovićima

Ljetna manifestacija “Kul jul” biće održana od 20.jula do 28.jula 2024.godine u Šekovićima.

Generalni sponzor i organizator manifestacije opština Šekovići je i ove godine spremila bogat i raznolik program za sve uzraste.

Prvog dana manifestacije biće održana svečana akademija u 20 časova u sali Doma kulture u Šekovićima.

U nedelju, 21.07. 2024.godine planiran je “Kul jul bazar”. Izlaganje domaćih porizvoda i rukotvorina na gradskom trgu od 18 časova dok će se film “Enklava Šekovići”održati istog dana sa početkom u 20 časova u sali Doma omladine.

Trećeg dana manifestacije održaće se 3×3 FIBA turnir u basketu za juniore. Nagradni fond biće 500KM, a kotizacija 40KM. Utakmice će se igrati na sportskom terenu OŠ “Jovan Dučić”.

U utorak 23.07. igraće se 3×3 FIBA turnir u basketu za seniore. Nagradni fond iznosiće 2000KM dok će kotizacija biti 80KM.

Takmičenje u besjedništvu u saradnji sa Univerzitetom Istočno Sarajevo, planirano je petog dana sa početkom u 20:00 časova. Mogu se prijaviti srednjoškolci i studenti do 20.jula.

Književnik, novinar i tv voditelj Vanja Bulić održaće književno veče u četvrtak 25.07.sa početkom u 20 časova, na otvorenoj sceni ispred Doma kulture.

U gradskom parku, sedmog dana, od 19 časova, planiran je dječiji maskenbal, a narednog dana na sportskom terenu OŠ “Jovan Dučić” veliki koncert održaće Aco Pejović.

Poslednjeg dana manifestacije “Kul jul” je tradicionalni grastonomski susret “Prasićijada” sa početkom u 8 časova na platou ispred crkve u Tišči.

Opština Šekovići na čelu sa načelnikom Miladinom Lazićem želi vam dobrodošlicu na 4. “Kul Jul” ljetnu manifestaciju.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button