ističemonaslovnaRegija BiračVijesti

Osnovci iz Čelopeka posjetili zvorničke drugare

Učenici iz Čelopeka posjetili su juče zvorničke drugare. Na ovu ideju došle su njihove učiteljice.

Prijateljstvo dvije učiteljice, Dragane Škiljević koja predaje u Osnovnoj školi “Sveti Sava” i Nataše Lalović učiteljice u Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” Čelopek, traje jos od srednje škole. Ove školske godine su dobile ideju da prijeteljstvo prenesu i na svoje učenike. Prvo druženje je bilo u decembru prošle godine, u školi JUOŠ”Desanka Maksimović” u Čelopeku. Đaci V-2 iz Čelopeka, juče su uzvratili posjetu drugarima 3-5 iz Zvornika.

Učiteljica Dragana Škiljević u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Zvornika je za male goste organizovala zajednicku šetnju gradom. U obilasku đaci oba razreda su čuli najznačajnije istorijske podatke o gradu i njegovim znamenitostima. Po završetku šetnje druženje je nastavljeno u prostorijama JUOS “Sveti Sava”.

Drugarstvo među djecom je osnaženo, a jedan školski dan upotpunjen aktivnostima koje prevazilaze sve planove i programe. Ostvarena je želja dvije drugarice, da se njihovo prijateljstvo širi i prenosi na druge. Kako su nam potvrdile, stvorene su nove uspomene.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button